100% амінокислота L-гістидин
- 100% амінокислота L-гістидин - це амінокислота, яку організм не може виробляти самостійно, і тому її потрібно отримувати з їжею або в якості харчової добавки. 100% амінокислота L-гістидин необхідний з багатьох причин, в тому числі для виробництва гістаміну, підтримки здорового серця і серцево-судинної системи, а також поліпшення реакції імунної системи на інфекцію. - 100% амінокислота L-гістидин необхідний для організму, щоб виробити ряд інших ферментів, включаючи гастрин. Гастрин допомагає ефективному процесу травлення і вивільнює більше поживних речовин з наших продуктів харчування, включаючи вітаміни і мінерали. - Одна з найбільш важливих ролей, яку відіграє 100% амінокислота L-гістидин у організмі є забезпечення балансу мінералів у крові, в тому числі металів, таких як цинк і залізо, які зберігаються на правильному рівні. Гістидин зв'язується з цинком і переносить його в клітини, де він найбільш потрібний, і дозволяє підсилити функції клітин. Люди, які не приймають достатню кількість L гістидину в своєму раціоні, часто схильні до дефіциту цинку, що може призвести до низького рівня енергії і ослаблення імунної системи. - Як видно з назви, 100% амінокислота L-гістидин тісно пов'язаний з гістаміном, хімічною речовиною, яку організм виробляє у відповідь на інфекцію. Хоча гістамін викликає запалення під час травм і у відповідь на алергени сінної лихоманки, він відіграє важливу роль у підтримці нашої стійкості до інфекції. - Незважаючи на те, що 100% амінокислота L-гістидин є незамінною амінокислотою, він не виробляється природним шляхом в організмі, і повинен надходити з продуктами харчування. Його можна знайти в м'ясі, рибі і молочних продуктах в невеликих кількостях. Вегетаріанцям, зокрема, необхідно буде приймати добавку, яка включає в себе 100% амінокислота L-гістидин, так як вони будуть намагатися отримати правильну його кількість з дієти з низьким вмістом продуктів тваринного походження. 
Frequently Bought Together
 
   
   
   
   
   
  