Екстракт виноградних кісточок
95% OPC
Екстракт виноградних кісточок отримують з дрібних кісточок (а іноді і шкірки) червоного винограду, вони насправді є тим самим виноградом, який пресують для виготовлення вина. Екстракт виноградних кісточок має високий вміст флавоноїдів олігомерних проантоціанідинів (ОПЦ). Ці флавоноїди мають чудові антиоксидантні властивості на рівні, які вважаються набагато більшими, ніж для давно відомих вітаміну Е, вітаміну С і бета-каротину.
В той час як вітамін Е, вітамін С і бета-каротин використовується як антиоксидант вони не досить сильні, щоб боротися з вільними радикалами, які циркулюють по організму. Екстракт кісточок винограду дещо відрізняється. Було показано, що він залишаються в організмі протягом аж до 72 годин, а також є в 20 разів сильнішим, ніж вітамін С і в 50 разів сильнішим ніж вітамін Е.
Наше екстракт виноградних кісточок за стандартом місттиь до 95% олігомерних проантоціанідіинів (ОПЦ). ОПЦ, як стверджується, є одним з найбільш важливих природних продуктів, які були відкриті протягом останніх кількох років. Ці флавоноїди в даний час рекламується як одні з найпотужніших поглиначів вільних радикалів.
Frequently Bought Together
