Гудзики з органічного какао
Individual organic pressed cacao liquor button shapes
Що таке Гудзики з органічного какао?
Какао-боби містять цілий ряд активних речовин, і є сировиною для виготовлення шоколаду. Шоколадне дерево походить з тропічного клімату Південної Америки, і вважається священним у народів Майя та Ацетків. Самі по собі какао-боби - це гарна “супер-їжа” тому що містять багато поживних речовин. Сирі боби вирощуються органічним способом, та збираються вручну стручками, а потім сортуються за якістю та ферментуються, щоб знизити гіркоту. Какао терте виготовляється шляхом пресування меленого зерна какао, з якого отримується какао-паста. Потім паста плавиться, і отримується рідиноподібна речовина. Потім вона охолоджується і відливається у формі крапель. Гудзики з органічного какао мають сертифікат органічності від Soil Association під кодом GB-ORG-05.
Які переваги?
Какао-терте - це універсальний продукт, який може використовуватись у напоях, десертах та кондитерських виробах. Просто додайте підсолоджувачі та використовуйте їх як звичайний шоколад для випічки.
Зверніть увагу, що маркування продукту, в якості обов’язкового мінімуму, здійснено англійською мовою. В залежності від продукту, можлива наявність маркування французькою, італійською, німецькою, іспанською, датською, шведською та фінською мовами.
Frequently Bought Together
