100% ксантанова камедь
100% ксантанова камедь є одним з найбільш ефективних доступних джерел харчових волокон. Вона може бути використана для додавання консистенції до їжі без необхідності використовувати глютен і є повністю нетоксичною. 100% ксантанова камедь отримується шляхом ферментації цукрів бактеріями Xanthomonas Campestris, і є біо полімером, який структурований як і целюлоза.
Багато людей вважають, що дієта багата на клітковину може бути важкою, особливо, якщо вони не вживають значний відсоток фруктів і зелених овочів. 100% ксантанова камедь, у формі добавки, додає значний об'єм до дієти і діє в якості заміни нормальної клітковини.
Для всіх тих, хто не може їсти глютен, як частина раціону, це є підходящою альтернативою для використання у приготуванні. Як правило, продуктам, які вживаються в їжу при раціоні без глютену, не вистачає текстури і густини. Додавання ксантанової камеді для приготування соусів збільшить масу їжі без додавання значної кількості калорій.
Немає ніяких побічних ефектів при вживанні як добавки ксантанової камеді протягом тривалого періоду часу, бо вона є корисною дієтичною добавкою для людей, які страждають від синдрому подразненого кишечника (СПК). Вживання ксантанової камеді збільшить споживання клітковини для поліпшення травлення, без необхідності в мучній їжі, що може збільшити біль.
Frequently Bought Together