Сироватковий протеїн Impact Whey 250 г (пробник)
Undenatured Whey Protein Concentrate
- Концентрат сироваткового білка (Impact Whey Protein™) користується найбільшим попитом серед наших протеїнових порошків. При виробництві Концентрату сироваткового білка ми використовуємо сироваткові білки преміум-якості, що гарантує 82% вмісту білків у готовому продукті. Якщо ви шукаєте порошковий сироватковий білок преміум-якості, що гарантує оптимальне співвідношення ціни та якості, а також має вишуканий смак, то наш Концентрат сироваткового білка ™ - саме те, що вам потрібно.
Асортимент Концентрату сироваткового білка ™ включає 19 вишуканих смаків, в тому числі продукт без смакових добавок, «Шоколадна емульсія», «Полуничний крем», «Ваніль», «Банан», «Морозиво із шоколадними пряниками» та «Шоколадна м’ята». Наш Концентрат сироваткового білка™ є багатим джерелом сироваткового білка, виготовленого з вегетаріанського низькокислотного сиру, який нам безпосередньо постачають провідні виробники сироваткового білка. Маючи найвищу біологічну цінність, у порівнянні з іншими відомими білками, концентрат сироваткового білка містить високі рівні як есенціальних, так і замінних амінокислот.
Під час виробничого процесу ми використовуємо унікальне поєднання мембранної технології фільтрації та сушіння при низькій температурі та низькому тиску. Це забезпечує ретельне відділення та концентрацію білка і зберігає природні властивості продукту та високу поживну цінність, щоб, в результаті, ви отримали концентрат сироваткового білка високої якості.
Наш Концентрат сироваткового білка™ містить більше 82г білка на 100 г сухого продукту; характеризується низьким вмістом жирів та лактози і високим вмістом кальцію. Цей продукт є відмінним джерелом незамінних амінокислот; більш того, співвідношення амінокислот з розгалуженим ланцюгом у ньому є одним з найвищих серед натуральних білків.
Походження сировини є ключовою частиною нашого процесу контролю якості, тому ми співпрацюємо безпосередньо з провідними виробниками молочної сироватки, щоб гарантувати наявність вичерпних відомостей про повний виробничий процес нашого сироваткового білка.
Білкові фракції: 44% бета-лактоглобуліну, 17% альфа-лактальбуміну, 1,5% бичого сироваткового альбуміну, 8% імуноглобуліну G, 0,5% лактоферину, 26% глікомакропептидів.
Не впевнені, який смак вибрати? Чому б вам не скористатися нашими порційними упаковками-пробниками (містять 25 г продукту)? Перейдіть по посиланню, щоб дізнатися більше.
Зверніть увагу, що маркування продукту, в якості обов’язкового мінімуму, здійснено англійською мовою. В залежності від продукту, можлива наявність маркування французькою, італійською, німецькою, іспанською, датською, шведською та фінською мовами.
Frequently Bought Together