Боби органічного какао
Що таке Боби органічного какао?
Какао-боби – це висушене ферментоване насіння плодів шоколадного дерева, з якого також отримують какао-порошок та какао-масло.
Переваги продукту
Какао-боби характеризуються високим вмістом клітковини і є відмінним джерелом дієтичних жирів та заліза. Підсушені боби промивають в природній воді та відбирають найкращі, щоб гарантувати вам високу якість продукту. Виробничий процес дозволяє зберегти поживну цінність какао-бобів, не застосовуючи добавок. Боби органічного какао – це сертифікований органічний продукт (сертифікат GB-ORG-05 Асоціації виробників чистої органічної продукції).
Залізо
Споживання 15 г заліза щодень сприятиме нормалізації когнітивної функції, нормальному формуванню еритроцитів та підвищенню рівня гемоглобіну, нормальному транспортуванню кисню, а також зниженню симптомів втоми та виснаження.
Зверніть увагу, що маркування продукту, в якості обов’язкового мінімуму, здійснено англійською мовою. В залежності від продукту, можлива наявність маркування французькою, італійською, німецькою, іспанською, датською, шведською та фінською мовами.
Frequently Bought Together