Органічний какао порошок
Що таке органічний какао-порошок?
Дерево какао Теоброма походить із тропічного клімату Південної Америки, серед ацтеків та майя воно вважалося священним. Вирощені на органічних фермах Перу, какао-боби є джерелом мінералів. Вони збираються у вигляді стручків, потім сирі боби відбираються та ферментуються, щоб зменшити їх первинну гіркоту. Після очищення сушених бобів у природній воді, з них знімають шкірку, а ядро подрібнюють на шматочки. Потім його мелють у какао-пасту. Із твердої частини пасти витягують жир, а залишки висушують та тонко мелють у какао-порошок. Наш органічний какао-порошок сертифікований організацією Soil Association під кодом GB-ORG-05.
Які його переваги?
Органічний какао порошок містить багато клітковини та усі три макроелементи: білки, вуглеводи та жири. Денна порція какао-порошку у 10 г є також джерелом калію, фосфору, магнію, заліза, міді та марганцю.
Залізо
Залізо сприяє нормальній когнітивній функції, нормальному утворенню еритроцитів і гемоглобіну, транспортуванню кисню в організмі та зменшенню втомлюваності.
Магній
Магній сприяє нормалізації електролітного балансу, зменшенню втоми та нормальному функціонуванню нервової системи.
Калій
Калій сприяє нормальному функціонуванню м'язів та нервової системи, а також підтримці нормального артеріального тиску.
Фосфор
Фосфор сприяє нормальному енергозберігаючому метаболізму, функції клітинних мембран і підтримці здоров’я зубів і кісток.
Мідь
Мідь сприяє підтриманню нормальної сполучної тканини та нормальної функції імунної системи.
Марганець
Марганець сприяє нормальному утворенню сполучної тканини.
Зверніть увагу, що маркування продукту, в якості обов’язкового мінімуму, здійснено англійською мовою. В залежності від продукту, можлива наявність маркування французькою, італійською, німецькою, іспанською, датською, шведською та фінською мовами.
Frequently Bought Together