• Gluten Free

    Gluten Free

  • Вегетаріанські

    Вегетаріанські

Кислий сироватковий білок

WPC80

Смак
Пакунок
Сума

Знижка 33% на все замовлення при замовленні Проеїнового Санти-Клауса! | Код Знижки: САНТА

Отримайте знижку 33% на все при замовленні Протеїнових Санта-Клаусів!

Код знижки: САНТА

***

Акція дійсна обмежаний час або поки товар є в наявності. При оформленні замовлення Ви маєте змогу використати лише один купон на знижку.

КУПИТИ
грн. 610,00

Інформація про товар

Наш кислий сироватковий білок є сироватковим білковим концентратом 80 (WPC80) виготовлений з високоякісного вегетаріанського кислого сироваткового сиру виробництва провідного західно європейського молочного цеху.

Маючи найвищу біологічну цінність (БЦ) серед будь-якого відомого протеїну сироваткового білка, містить високі рівні як основних, так і неосновних незамінних амінокислот.

Наш кислий сироватковий білок є продуктом швидкого приготування, тому змішується миттєво з дуже м'яким смаковим профілем. Звичайно, він також має відмінні поживні властивості, включаючи більше 80% білка (по сухій речовині).

Відстежуваність є ключовою частиною нашого процесу контролю якості, щоб сприяти цьому процесу ми працюємо зі спеціалізованими європейськими постачальниками молочної сироватки, так що ми можемо контролювати поставки молочної сироватки до самого її джерела.

Кислий сироватковий сир, або як його іноді називають підкислений сироватковий сир, отримують в процесі виробництва кислого сиру, таких як домашній сир. Найбільш поширена солодка сироватка є похідним від "твердого сиру", такого як Чеддер або швейцарський сир.

Сироватковий білок отриманий з кислої сироватки має безліч переваг, включаючи той факт, що він особливо багатий природним бета-лактоглубіном. Це білок, який здатний "вловлювати" ліпідну молекулу. Інші переваги сироватки, отриманої з кислою сироватки порівняно з солодкою, є наступними:

Підвищена кількость лактоферину природного походження (1%).

Природно більш високі рівні лейцину, який в значній мірі стимулює синтез білка.

Природно більш високі рівні цистеїну, які забезпечують швидший синтез глутатіону.

Природно більш високі рівні триптофану, що може зменшити стрес і покращити сон.

Білкові фракції кислої білкової сироватки: 60% бета-лактоглобулін, 20% альфа-лактальбумін, 8% БСА, 10% імуноглобулін-G (IgG), 1% лактоферину, 1% Інші компоненти

Це кислий сироватковий білок. Якщо для вас це нічого не означає, ми тоді рекомендуємо вибрати наш Impact Whey Protein® який вироблений з солодкої молочної сироватки.

Основні переваги

  • Білок швидко всмоктується
  • Високий вміст натурального лактоферину
  • Більше 80 % білків в одній порції

Запропоноване вживання

Білок сприяє росту і підтримці м'язової маси, тому, щоб скористатися перевагами цього продукту ми рекомендуємо додати 3/4 великої ложки (30г) до 150-250 мл води або молока в шейкері Myprotein за 30 хвилин до і / або після тренування. В якості альтернативи споживати в будь-який час доби, щоб збільшити щоденне споживання білка.

Зберігати в сухому, прохолодному місці, подалі від прямих сонячних променів. Цей продукт призначений для використання разом з активним способом життя і збалансованим харчуванням. Підходить для вегетаріанців.

Інгредієнти

Наявність алергенів дивитися в інгрідієнтах виділенних напівжирним. Також може містити глютен та яйця

Без смакових добавок: Кислий сироватковий білок концентрат (Молоко), емульгатор (соя лецитин)

Харчова цінність

Розмір порції - ¾ Ложка(30г)

Порцій в упаковці - 33 (1кг)

Харчова цінність

  На 100г В одній порції *РН
Енергетична цінність 1659 кДж/392 ккал 498 кДж/118 ккал 6%
Жири 6 г 1.8 г 3%
  включаючи насичені 2 г 0.6 г 3%
Вуглеводи 2.5 г 0.8 г 0%
  включаючи сахарозу 2.5 г 0.8 г 1%
Білки 82 г 25 г 50%
Сіль 1.8 г 0.54 г 9%

 

* Рекомендована норма споживання для середньостатистичного дорослого (8400 кДж/2000 ккал)

Інформація про енергетичну цінність продукту вказана для версії без смакових добавок, при виборі альтернативного смаку значення можуть змінюватися в межах до 10%

Також купили

Відгуки покупців

Наразі відгуки відсутні.

Кислий сироватковий білок

Обрати зображення

Кислий сироватковий білок
Back to top